Izvor: Kurir
30.04.2024 u 09:19
0

EVO KO JE DOČEKAO PEVAČA SA OSMEHOM NA LICU: Nikola Rokvić stigao u Leskovac!

Nikola Rokvić pre sada već devet dana započeo je hodočašće put Grčke, do manastira Svetog Nektarija Eginskog. Pevač će na ovom putu prikupljati sredstva za pomoć dečijoj onkologiji, a svakodnevno se brojke novca povećavaju što mu daje još veću snagu da nastavi dalje.

Rokvić se povremeno oglašava sa putovanja i otkriva detalje sa hodočašća, a danas je stigao do Leskovca.

Tamo ga je dočekao otac Simeon Karuljski što je pevač i podelio na mrežama. Ugostio ga je sa domaćom rakijom i svežim voćem, a Nikola nije skidao osmeh sa lica.

Podsetimo, Rokvić se nedavno oglasio za Kurir i govorio o svojim osećanjima kroz ovo putovanje.

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ IMA VILU OD 2.500.000€, A OVDE MU ŽIVE RODITELJI! Majka Vesna posebnu pažnju obraća na ove detalje!

– Na putu je divno, oseća se radost, podrška mnogih ljudi, javljaju mi se, daju mi vodu i hranu, priloge. Predivni ljudi, veoma sam radostan i to mi daje podstrek da budem bolji i lakše pređem ceo put – reko je Nikola i otkrio odakle crpi snagu:

– U molitvi, i u mislima na moju porodicu, i za sve ljude, za decu kojoj pomažemo, to su neke stvari koje kad bude teže mislim na njih pomolim se bogu i nekako se dobije snaga i dodatna energija da izdržiš i mnogo više uradiš. Čujem se sa porodicom to je moja najveća snaga i radost, zahvalan sam Bojani što me podržava, ipak je ona sama sa troje dece, ni njoj nije lako, ali lepo smo se organizovali – rekao je pevač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter