Izvor: dailymail.uk
04.09.2023 u 15:07
0

DA LI JE NAMERNO POKAZAO ZADNJICU: Kanje Vest i njegova supruga dobili doživotnu zabranu da se voze brodom po Veneciji (Video)

Reperu i njegovoj supruzi Bjanki Cenzori doživotno je zabranjena vožnja brodom po Veneciji na kojem je on nedavno pokazao zadnjicu, prenosi. Mnogi je smatraju prestrogom a evo sta je uradio.

Brod im je iznajmila firma „Venezia Turismo Motoscafi“, koja je u saopštenju navela da poznati par više nije dobrodošao ni na jedan od njihovih brodova.

SPREMA SE GALA SVADBA: Anastasija i Gudelj ne štede za svoj najvažniji dan! Avion za zvanice, a evo ko će sve biti pozvan!

Takođe, ova firma se ogradila od skandala, navodeći da nisu znali za ovaj incident dok se fotografije nisu pojavile na društvenim mrežama i u medijima.

„Vozač je morao paziti na saobraćaj i nije video te stvari. Da ih je video odmah bi ih iskrcao i prijavio nadležnima“, rekli su.

Ipak, mnogi smatraju da je kazna preterana, te da Kanje nije namerno pokazao zadnjicu, već da su mu pantalon spale dok se saginjao. Šta vi milite o tome, Da li je Kanje Vest namerno pokazao zadnjicu čitavom svetu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter