Izvor: HAPPBSC
01.02.2024 u 22:40
0

ĐORĐE DAVID SLOMLJEN: Moram da se javim tužilaštvu u Kumanovu kad god zatraže

Đorđe David, koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Tabanovca, u kojoj je jedna osoba poginula, rekao je na konferenciji za novinare po povratku u Srbiju da mora jednom mesečno ili kada to zatraže da se javlja u tužilaštvo u Kumanovu.

Prema informacijama, prvo je došlo do sudara dva automobila, „folksvagena polo“ kumanovskih registracija i „folksvagena golf“ skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju Tužilaštva Severne Makedonije, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

Đorđe David je ispričao šta se dogodilo.

USPOMENA NA MAJKU: Katarina Živković predstavila biografsku pesmu i rasplakala sve

„Prvo hoću da javno prvi put izjavim saučešće Ahrimu koji je izgubio suprugu. Njegova ćerka je nepažnjom ušla u traku, ona je neko ko je tek položio vozački ispit i posle jako kratkog vremena doživela nesreću. Saosećam se sa njegovim bolom i brigom, imam ćerku koju želim jednog dana da obradujem autom i vozačkim ispitom.

Kada sam ja prvi put seo za motor, rečeno mi je da sam stavio metak u cev. Mislim da sam jedan od psihički najjačih iz moje generacije i ovo su stvari koje te polome kao šibicu. Trauma je takva i sa tim ću se ja boriti, sebi moram da napravim igru, pa ko pobedi mora da bude jači. Ja se nadam da ću pobediti. U jednoj sekundi je hiljadu milisekundi. To je moja borba, uvek sam bio pobednik, nadam se da će tako biti i sada“, rekao je on.

„Palim duga svetla, to je bio sekund, motam desno, končnicu gazim. Kada sam upalio duga svetla video sam da je jedan auto bio poprečno u jednoj traci, drugi u drugoj. Skrenuo sam desno da siđem sa auto-puta, da promašim to, ali bilo je kasno. Primećujem plavo-beli kaput i dešava se udar. To je bilo samo u sekundama, kada sam video taj kaput koji nestaje. Izašao sam iz auta i video sve to, vidim vozilo hitne koja vodi čoveka“, priča Đorđe David.

Govoreć o detaljima veštačenja, ispričao je da je u Makedoniji proveo desetak dana.

„Imao sam obavezu dok se te svari veštačenja urina, automobila, tragovi kočenja. Veštaćenja svega, svih činjenica. Da nije bilo dvoje ljudi u Makedoniji ne znam kako bih se ja sa sobom provero sa svim slikama koje me prate“, dodao je.

Đorđe David je rekao da želi da zahvali tužiteljki koja je, kako je naveo, „imala dovoljno poverenja u njega kao javnu ličnost“.

„To je njena procena bila da ću biti čovek koji će se jednom mesečno javljati u tužilastvo u Kumanovu, to je od sada moja obaveza. Ili javljati se kad god tužilaštvo i ona to mogu da zatraže u roku od 24 sata. Biće samo izuzetak ukoliko je koncert zakazan ili neko snimanje. Reč koncert sada zvuči malo rogobatno, ali ja radim svoj posao i živim od toga“, dodaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter