Izvor: kurir.rs
30.12.2023 u 20:24
0

DRAGANA MIRKOVIĆ REKORDERKA: Pevala 4 sata, pa joj fan OVO pokazao, Gaga u ŠOKU!

Dragana Mirković je otkrila da je upravo ona održala najduži koncert, koji je trajao čak četiri sata. Priznala je da je pred kraj samog nastupa mikrofon prestao da radi, a onda je doživela šok kada joj je jedan od fanova iz publike otkrio šta se desilo.

– Moj veliki jubilarni koncert u areni 2014. godine bio je trideset godina karijere. Pamtiću po tome što sam jedva pristala da ga održim, pamtiću po tome što sam se jedva izborila da to bude jedna Arena. Morala sam jer se dogodila tri meseca posle saobraćajne nesreće koju sam doživela, pa i nisam mogla dugo da izdržim, ali najviše ću pamtiti po tome, kao i moji fanovi, što je trajalo četiri sata. Najduži koncert u istoriji. 

TADA NIJE IMALA PETLJU, DANAS SE KAJE: Suzana Mančić nije pristala da bude GOLA S NJIM

Negde sat vremena pred kraj, moj mikrofon je prestao da radi. Ja razmišljam šta je sa mikrofon, a neko iz publike mi pokazuje na telefonu „crkle baterije“. Bilo mi je prelepo, na kraju sam bila zahvalna što su me ubedili da ga održim, tako da se nadam da ću i sada biti zahvalna što su me ubedili i za ovaj jubilarni koncert – iskrena je bila Dragana.

Pomereni koncerti 

Zbog smrtnog slučaja u porodici Dragane Mirković, koncerti koji su bili zakazani za 29. i 30. decembar pomereni su za 16. i 17. februar 2024. godine. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter