Izvor: BLIC/ALO
14.04.2023 u 13:01
0

DUGO ČUVANA TAJNA! Ove hitove je trebalo da otpeva Rada, pripali su Severini, a za sve je kriv ON

Pevačica otkrila nepoznate detalje iz karijere

Rada Manojlović trebalo je da otpeva velike hitove koji su Severinu digli u estradna nebesa, a pevačica je otkrila da ih nije snimila zbog Saše Popovića.

– Meni je dobrota u moja iskrenost donela to da me publika voli. Ja sam se ponosila uvek onim odakle sam potekla. Bitno je da te publika zavoli kao osobu, a s druge strane imate i one koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Gde je popularnost i novac, tu su i problemi. Nosim na leđima, mada i leđa me bole, ukočila sam se – kaže Rada i dodaje:

– Nisam zlopamtilo, ali generalno pamtim. Ne može neko ko je loše govorio o tebi da pređeš. Prelazila sam, neki novinari su mu načinili štetu. Posle nekoliko godina opet… Ko te jednom povredi, opet će – rekla je Rada i otkrila koje numere je trebalo da snimi sa Severininog albuma, kao i zbog čega nije došlo do toga.

– Ja sam jako htela da snimim Bred Pit i ceo album, ali tada je Saša Popović još plaćao i birao pesme. Tada se on nije sporazumeo sa Aspirincima i ja sam ostala bez pesama “Kamen oko vrata“, “Ko me tjero“, “Boing“…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter