Izvor: Kurir
02.04.2024 u 11:49
0

ON JE MOJE SVE: SEVE otkrila ko je njena nova ljubav

Severina Vučković tiha je patnja muškog roda, ali u ljubavi do sada nije imala sreće. Nakon razlaza sa „kraljem bakra” Milanom Popovićem pevačica je uplovila u brak sa Igorom Kojićem, od kojeg se takođe razvela.

Dok fatalna muzička zvezda godinama mami uzdahe, mnogi se pitaju da li je neko ponovo uspeo da osvoji njeno srce, ali do sada se u javnosti nije saznalo za takvog muškarca, te je ljubavni život Severine Vučković ostao nepoznanica.

Ipak, Seve je danonoćno okružena jačim polom, a oni koje ne bi menjala ni za šta na svetu su njene kolege iz benda koje je tokom sinoćnjeg koncerta poimence predstavila publici.

– Neoženjen, visok, crn, najbolji gitarista Balkana i šire (ovogodišnji dobitnik Porina za najbolji instrumentalni album (izvođač i producent) i za producenta pop albuma godine) – rekla je Severina, a potom na scenu izvela svog kolegu.

Međutim, vrsni gitarista nije jedini bez kojeg pevačicini nastupi ne bi izgledali isto.

Severina je nastavila predstavljanje, a sledeći koji je privukao veliku pažnju publike bio je njen bubnjar.

– Menjam sve, al’ bubnjara ne. On je moj vetar u leđa, u noge koje same krenu kad on zasvira. On ne lupa, on svira bubnjeve, on ih jede, on je simply the best – poručila je ushićeno pevačica, što je dočekano ovacijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter