Izvor: MONDO
24.04.2024 u 08:37
0

DUVA JAK VETAR! Rokvić objavio snimak drugog dana hodočašća do Grčke, trči auto-putem dobro opremljen

Nikola Rokvić oglasio se na društvenim mrežama drugi dan hodočašća do Grčke

Nikola Rokvić odlučio je da pešaka pređe 1.150 kilometara i stigne do Grčke. Pevač bi trebalo da stigne do Egine, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom i na tom putu će prikupljati sredstva za dečiju onkologiju. On i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

„Želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju ‘Porodica’, koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije i kao svetinje. Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji“, rekla je Bojana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Rokvić je krenuo iz Hrama Svetog Save, gde su se okupili njegovi najbliži, kao i duhovni otac, kako bi ga ispratili na ovaj put. Njihov rastanak je bio veoma emotivan, te su se mnogi rasplakali, a njihova ćerka je najemotivnije podnela rastanak od oca.

Rokvić se oglasio drugog dana puta i na svom Instagramu objavio snimak gde se može videti kako trči auto-putem i ne žali se na vremenske uslove – „Duva jak vetar, ali nije strašno, jer nema kiše“, rekao je u storiju. Pevač se dobro pripremio za ovaj dugačak put, ima jaknu koja ne propušta vodu kao i ranac u kom je poneo šator i hranu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter