Izvor: happybsc
24.04.2024 u 11:57
0

NIKOLA ROKVIĆ PONOVO ODUŠEVIO: Javio se i rekao koliko je novca do sada sakupljeno

Pevač Nikola Rokvić pre tri dana započeo je hodočašće i preći će 1.060km kako bi stigao do Egine, gde se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog. Na tom putu prikupljaće sredstva za svoju fondaciju "Porodica".

Pevač se sa ovog puta redo

nikola rokvić instagram prinscreen

vno oglašava na svom Instagramu, a sada je nakon tri dana otkrio koliko sredstva je prikupljeno.

„Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama… Dajete mi jednu radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama. Zahvaljujem se pojedincima, kompanijama, firmama, ne mogu svima pojedinačno da se zahvalim, ali mogu da kažem da smo prikupili skoro dva miliona dinara. Idemo dalje. Pozivam sve da se uključe u ovoj akciji i da pomognemo pedijatrijsku onkologiju. Ovaj put za dečiju radost. Ljubim vas i volim, radujte se“, poručio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter