Izvor: Kurir
26.05.2024 u 16:02
0

PEVAČ SAMO ŠTO NIJE ZAPLAKAO: Ovim poklon se pohvalio na Instagramu i oduševio pratioce!

Nikola Rokvić krenuo je ka Srbiji nakon što je uspešno stigao u manastir Svetog Nektarija, gde je nakon hodočašća proveo nekoliko dana, a tamo se na liturgiji i pričestio.

Posle višednevnog boravka u manastiru, Nikola je dobio poseban poklon kao uspomenu na ono jedinstveno i humano putovanje.

Naime, sestrinstvo manastira mu je poklonilo ručni sat koji je bakrorez sveca u odori sa godinom rođenja i smrti, a sa druge strane je krst, sa natpisom Isus Hrist i Nika, odnosno – Isus Hristos pobeđuje.

NIKOLA ROKVIĆ U GRČKOJ SAZNAO TRAGIČNE VESTI Porodica krila od njega sve vreme, pevač slomljen od bola

On se poklonom pohvalio na društvenoj mreži Instagram i oduševio pratioce.

Inače, kada je Nikola ulazio u manastir, bosih nogu, poljubio je ikonu i ispoštovao sve običaje, a na leđima je nosio zastavu Srbije, te se poklonio moštima.

Održana je i služba, a on je bio vrlo emotivan, te je sve vreme bio na ivici da zaplače držeći se za grudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter