Izvor: Kurir
26.05.2024 u 17:07
0

POSLEDNJIH NEKOLIKO DANA SE NIJE OSEĆALA DOBRO: Evo šta se desilo sa glumicom!

Mirjana Karanović primljena je u Urgentni centar, saznaje Kurir.

Slavnoj glumici je pozlilo drugog dana vikenda zbog čega je potražila medicinsku pomoc. Ona je viđena u zdravstvenoj ustanovi pre nekoliko minuta gde je bila u pratnji lekara.

– Video sam iscrpljenu ženu koja mi je neverovatno ličila na Miru. Bas je delovala isrcpljena. Čuo sam kada je lekar prozvao Mirjana Karanović da uđe u ordinaciju. Želeo sam da joj priđem, ali sam video da se baš oseća loše i da nije trenutak. U hodniku sam potom sa ostalim pacijentima komentarisao kako i u teškom stanju zrači nekom posebnom energijom – rekao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako dalje saznajemo, Mirjana je poslata na detaljna ispitivanja i priključena joj je infuzija. Iz krugova predstavnika sedme umetnosti smo saznali da se poslednjih nekoliko dana nije osećala dobro.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter