Izvor: KURIR
23.04.2024 u 07:18
0

FOLKER ŽIVI U LUKS VILI: Nasred sobe BAZEN, otvara se na dugme!

Marta Savić i Mile Kitić nisu se bojali da širom otvore vrata svog fantastično dekorisanog i uređenog porodičnog doma, jer su i više nego ponosni na njega.

Prostrano kupatilo i garderober, sala za bilijar… stakleni zid koji se uklanja pritiskom na dugme pa zatvoreni bazen postaje otvoreni – nešto je u čemu uživa ova poznata porodica.

Oni nisu žalili para, pa su za svakog člana porodice napravili po sprat.

Jednom prilikom, Marta je otkrila da je sve sama stvorila radom, a takođe je i svaki detalj u kući kupila i namestila upravo po svom ukusu.

 

UBIĆU TE ZAPAMTIĆEŠ ME: Haos u vili Džinovića na Senjaku nakon Melininog odlaska!

„Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuće, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje, jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas“, izjavila je svojevremeno ona.

Mnogo crnog mermerma, fine keramike uvežene iz inostranstva, bazen, crvene zidove... Mile i Marta poseduju i impozantnu kolekciju umetnina, pa njihovu kuću krasi i slika Tamare de Lempicke.

Mile voli i da se opusti, pa je napravio kutak i za to gde sa prijateljima igra bilijar.

Kako su mediji pisali, njegova vila koštala je 550.000 evra.

Podsetimo, Mile Kitić sad živi u izobilju, ali nekada nije bilo tako i put do njegovog uspeha nije bio nimalo lak.

– Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive – prisetio se pevač tada za domaće medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter