Izvor:
22.04.2024 u 22:00
0

UBIĆU TE ZAPAMTIĆEŠ ME: Haos u vili Džinovića na Senjaku nakon Melininog odlaska!

Evo kakva je atmosfera u porodičnom domu Džinovića

Haris Džinović nedavno se razveo od supruge Meline, koja je napustila porodičnu vilu na Senjaku u kojoj je živela sa pevačem, sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Đina i Kan navodno su vrlo ljuti na svoju majku, do te mere da ju je naslednica čak otpratila sa društvene mreže Instagram. Odnosi su se ipak, ako je suditi po pomenutoj platformi, popravili, te su se majka i ćerka ponovo zapratile, ali su nastavili da žive sa ocem.

Kako je Đina veoma aktivna na društvenim mrežama, sada je pokazala šta njen brat i ona rade u domu iz kog se njihova mama odselila.

Ona je snimala Kana kako se igra sa njihovim kućnim ljubimcem.

– Sad ću da te ubijem, sad ćeš da me zapamtiš, sad ćeš da me zapamtiš! – govorila je Đina zbog prizora kuce na garnituri, a video je objavila uz emotikone koji se smeju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter