Izvor: ALO
22.04.2024 u 20:49
2

HAOS ZBOG IZJAVE SLOBODE MIĆALOVIĆ NE PRESTAJE! Komentari su skandalozni, javnost podeljena, reakcije stižu iz celog regiona!

Drama ne prestaje, a javnost u Srbiji, ali i u regionu, podeljena je

sečak iz jedne emisije u kojoj Sloboda Mićalović priča o braku i poštovanju prema muževima i dalje se širi mrežama, a komentari ne prestaju da se nižu.

Uglavnom su muškarci ti koji su stali na njenu stranu, ali ima i žena.

I dok jedni ističu da ona nije svesna šta priča i da su žene, čak i dok su ćutale, biće maltretirane, drugi konstatuju da je ona za sve u pravu, i da se institucija braka potpuno izgubila.

– „Sve što je žena rekla, u pravu je… kraljica!“, „Mićalovićka je rekla istinu. Žena sam, imam i ćerku“, “ Sve je u pravu“ – bili su samo neki od komentara, dok se jedan, poprilično skandalozan, izdvojio i naišao na veliku osudu.

Podsetimo,  glumica, upitana da prokomentariše glavne probleme današnjih brakova, izjavila je da je razlog raskola to što su žene izgubile poštovanje prema mužu, što je naišlo na opštre osude, i to upravo od strane žena.

 

Jedna izjava Slobode Mićalović izazvala je prave podele u javnosti.

Naime, glumica, upitana da prokomentariše glavne probleme današnjih brakova, izjavila je da je razlog raskola to što su žene izgubile poštovanje prema mužu, što je naišlo na opštre osude, i to upravo od strane žena.

– Mislim da smo se promenile, ali na gore. Mi smo se emancipovale i tražile da budemo nezavisne, ali mislim da smo time sebi napravile veliki problem. Ja imam 37 godina i nisam sigurna da bih mogla da živim kao što je Simka živela. Prija mi da budem svoja, da imam svoje parče hleba, da se ja nešto pitam, sve što je tada bilo nemoguće i nedopustivo. Ali, tešku stvar smo sebi zadale – da budemo i majke i domaćice, i uspešne žene i supruge, i lepe i negovane – rekla je Sloboda i dodala:

 Mi smo danas izgubile taj odnos, odnosno poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brze na jeziku, a to nas onda košta. One su bile mudrije. Čini mi se da je ženama po prirodi dato da budu mudre, a muškarcima je data snaga. Mislim da to malo koristimo, više bismo mi da se bijemo sa njima rečima, da budemo mi jake, a ne treba, prosto ne treba – rekla je Sloboda jednom prilikom

Isečak pomenutog razgovora širi se mrežama, a komentari su podeljeni.

– „Sramota šta izgovara, dok ti isti muževi ubijaju supružnice u porodičnim kućama i to pred decom!“, „Ovo je za žestoku osudu“, „Ova izjava je veoma neprikladna u godini kada je stopa femicida gotovo najveća!“, „Sloboda, ovo ti nije trebalo!“ – bili su samo neki od komentara, ali bilo je i onih koji su je podržavali, smatrajući da ništa loše nije mislila, već se samo pogrešno izrazila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “HAOS ZBOG IZJAVE SLOBODE MIĆALOVIĆ NE PRESTAJE! Komentari su skandalozni, javnost podeljena, reakcije stižu iz celog regiona!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter