Izvor: ALO.RS
16.10.2023 u 16:34
0

FOTOGRAFIJA KOJA TOPI SRCA: Slobina supruga objavila kako Radanović uživa u porodičnom domu (FOTO)

Sloba Radanović ima posla preko glave, ali svaki slobodan momenat provodi sa sinom i porodicom.

Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, redovno se hvali na mrežama koliko je njen muž brižan otac i suprug. Osim što je predivan prema njoj i njihovom sinu jedincu Damjanu, Sloba podjednako voli i brine i o Jeleninim sinovima iz prvog braka, a to je između ostalog bilo ključno kada je Jeja s njim započela ljubavnu vezu koja se ispostavila kao sudbinska i prava.

Printscreen/Instagram

Jelena je danas objavila fotografija na kojoj Sloba bezbrižno spava sa naslednikom, tako da je jasno da u pevač u porodici nalazi mir i spokoj od svih društveno-političkih događanja koji ga i te kako pogađaju i protiv kojih se bori.

BANE MOJIĆEVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: „Ljubio sam se sa Milicom Todorović“

Sloba inače ovih dana apeluje na javnost da je rat u Izraelu nedopustiv u 21. veku, a o svakodnevnim incidentima kojima je srpski narod na Kosovu izložen redovno izveštava i otvoreno se bori za spasenje naših svetinja i Srba koji su tamo svako malo ugroženi.

Printscreen/Instagram

Sve te stavove deli i njegova Jelena, pa ne čudi što maltene svakodnevno na Instagramu objavljuje slike svog dragog s namerom da svi vide koliko je posvećen muž i otac, ali i koliko radi kako njima ništa ne bi falilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter