Izvor: KURIR
16.10.2023 u 17:45
0

PONOVO DIGLA JAVNOST NA NOGE! Karleuša zbunila fanove tajanstvenom porukom (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se nakon što je sinoć napravila potpuni „haos“ na mrežama zbog gostovanja na televiziji tokom kojeg je govorila na razne teme od politike, preko albanskih pevačica Duee Lipe i Rite, pa sve do odnosa sa suprugom Duškom zbog nedavnih nagađanja pojedinih tviteraša.

Kao i do sada, Karli je bez dlake na jeziku iznosila svoje stavove – što je naravno izazvalo odjek pogotovu na mrežama.

ŠOKIRALA IZGLEDOM: Karleuša u crnoj čipki, ali svi gledaju u njene obrve (FOTO)

Ona se samo 12 sati nakon svog gostovanja oglasila i na Instagramu, gde je objavila fotografiju koja je nastala pre samog početka emisije. Pažnju je izazvao stajling crna, čipkana haljina, poznatog brenda „Dolce and Gabbana“, za koju je izdvojila 1.450 evra.

Nije ovo moja moć, nije svet za ostavljene, u svemiru izgubljene, to se neko igra mene… – citirala je Jelena stihove svoje numere kao opis fotografije.

Inače, pored brojnih značajnih tema Karleuša je sinoć u emisiji otkrila i zbog čega je obrisala nalog na društvenoj mreži Tviter (X), pa pomeula i supruga Duška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Na Tviter sam se vratila posle dugog niza godina, između ostalog, da bih promovisala nove albume, a onda sam shvatila da ti ljudi bez imena i slike znaju bolje od mene sa kim spavam, sa kim mi muž spava, kako se vodi država bolje od predsednika, kako se vodi fudbal bolje od trenera… A najviše znaju da šire mržnju – istakla je Karleuša i dodala:

Meni ta negativna energija smeta, pa sam odlučila da se povučem da ne bih trovala sebe tužnim ljudima koji misle da znaju a sve, a jedino znaju je da čine loše našem društvu jer pokazuju naše društvo kao društvo puno mržnje – rekla je Karleuša koja je trenutno glavna tema na pomenutoj mreži.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter