Izvor: TELEGRAF
16.10.2023 u 18:33
0

„IMA RAZNIH, ŠTA VIŠE DA KAŽEM“: Prija pročitala poruku koju je dobila od jedne Hrvatice

Mlada i uspešna Aleksandra Prijović rasprodala je četiri Arene u Zagrebu, a očekuje se da će uskoro i petu.

Dok se nagađa da li će otvoriti prodaju karata i za šesti datum, Prija je gostovala u Zagrebu, gde je govorila za hrvatske medije.

Tom prilikom ispričala je kakvu je poruku dobila od fana iz Hrvatske.

– Dobila sam poruku: „Kupila sam kartu za svaki koncert, sad čekam peti“. Ima raznih poruka i šta više da kažem? Ne postoje reči kojima mogu da opišem ovaj osećaj i da se zahvalim. Daću sve od sebe, želim i da se smejemo i da plačemo i da skačemo, da uživamo na svakom koncertu – rekla je Prijovićeva.

„SVI SU KOŠTALI VIŠE OD MENE“: Aleksandra Prijović se setila kako joj je bilo na početku karijere, evo čemu se najviše nadala

Ona je zatim prokomentarisala to što se karte za njen koncert preprodaju za mnogo veću cenu nego što inače koštaju.

– Mama mi je rekla za to. Nerealna je cifra, dvoje ljudi su kupili te karte. Ne mogu da verujem da neko hoće da da toliki novac – istakla je veoma skromna pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter