Izvor: Kurir.rs
16.10.2023 u 09:23
0

„SVI SU KOŠTALI VIŠE OD MENE“: Aleksandra Prijović se setila kako joj je bilo na početku karijere, evo čemu se najviše nadala

Nakon tri održana koncerta u Beogradu, zatim pet rasprodatih Arena u Zagrebu i nekoliko u Sarajevu, Nišu i Tuzli, mnogi se pitaju šta je ključ uspeha Aleksandre Prijović, a pevačica se prisetila početka karijere i vremena kada je posle takmičenja počela da nastupa.

Aleksandra je otkrila da joj je na početku karijere bilo teško, kao i da su u to vreme sve pevačice iz takmičenja bile skuplje od nje.

„SIN MI JE BIO BOLESTAN“: Aleksandra Prijović otkrila šta se dešavalo između tri beogradske Arene

– Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor, svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo – rekla je i dodala da se nadala da će se njen trud isplatiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter