Izvor: BLIC
23.12.2023 u 11:15
0

GOCE TRŽAN NIKAD ISKRENIJA: „U očima se vidi isto iščekivanje i glad za životom“

Pevačica Goca Tržan na muzičkoj sceni je tri decenije, a pored pesama, prepoznatljiva je i po tome da nema dlake na jeziku.

Goca važi za veoma otresitu i dinamičnu ženu, a svoju osetljivu stranu vešto krije od očiju javnosti, pa tako nemamo često prilike da je sa suzama u očima.

Ipak, sada je na svom Instagramu podelila nikad viđenu fotografiju koja je nastala pre 31 godinu, na početku njene karijere. Goca se tada uslikala za potrebe nekog spota ili za časopis, dok se na footografiji vide njene suze.

Prolazi vreme, sve se promenilo, samo se u očima vidi isto iščekivanje i glad za životom. Na slici je Goca Tržan slikana pre 31 godinu, napisala je pevačica u opisu objave.

Inače, ona je tada imala potpuno drugačiji stil. Kako je godinama unazad plava i kratka kosa njen zaštitni znak, Goca je ovde bila brineta sa šiškama, te je na prvi mah mnogi nisu prepoznali.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter