Izvor: Blic
23.12.2023 u 11:35
0

„BILO ME JE SRAMOTA“: Ovako je Sandra Afrika dobila nadimak

Pevačica Sandra Prodanović, svima poznata kao Sandra Afrika već dugi niz godina je na domaćoj javnoj sceni.

Malo je poznato kako je pevačica dobila svoj nadimak i stoji iza imena koje joj je obeležilo karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Naime, kako je sada otkrila, Marina Tucaković joj je svojevremeno dala ovaj nadimak po kom je sada prepoznatljiva.

– Zezam se, kažem: „Marina Tucaković me krstila“, ali tako je ispalo na kraju. Ona je napisala pesmu, odlučila je da se zove „Afrika“. Ja sam se na estradi pojavila kao Sandra, samo sa pesmom „Afrka“ i onda je bilo ono – je l’ može od „Sandre, Afrika…“ Tako me je publika nazvala – objašnjavala je ona.

Kako kaže, u početku joj je bilo čudno i nije joj se posebno dopadalo, ali se to vremenom promenilo.

OVAKO SANDRA AFRIKA ZAISTA IZGLEDA: Pevačica pokazala lice bez trunke šminke

– Na početku mi je bilo čudno i sramota me bilo, zaista. Na primer kada treba da nazovem šminkera, stilistu ili nekog i sad, pošto je bio početak, treba da objasnim ko je na telefonu, ja kažem: „Ovde Sandra“ i, sad, mene sramota da kažem Afrika, pa ne znam kako da objasnim. I pitaju se koja Sandra, a onda ja objašnjavam: „Pa mala, crna, znaš“… „Ma reci Afrika“ i ja kao: „Pa dobro, Sandra Afrika ovde“ – rekla pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter