Izvor: Alo.rs
09.10.2023 u 12:18
0

OVAKO SANDRA AFRIKA ZAISTA IZGLEDA: Pevačica pokazala lice bez trunke šminke

Jedna od najzgodnija pevačica na estradi iznenadila je svoje pratioce na Instagramu.

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi.

Na sebi je za nekoliko godina koliko je na javnoj sceni radila samo par sitinih korekcija na licu, samim tim nije promenila lični opis.

„OPRAŠTALA SAM I PREVARE“: Sandra Afrika priznala na šta je sve spremna zbog muškarca i LJUBAVI

Često na svom Instagram nalogu objavljuje svoje izazovne fotografije, ali se ne ustručava da okači i one potpuno prirodne.

printscreen/Instagram

Sandra je sada iznenadila pratioce kada je na pomenutoj društvenoj mreži objavila fotografije sa plaže i to bez trunke šminke.

Mnogi su konstatovali da joj lice joj izgleda besprekorno, što je prava retkost danas, a i ovoga puta njeno zgodno telo bilo je u drugom planu.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Sandra je u nekoliko poza na pesku pokazala svoje zgodno telo, ali je odlučila da pokaže i tuđe šake koje su ostavile otisak, što je mnoge zaintrigiralo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter