Izvor: Blic.rs
24.09.2023 u 15:57
0

„OPRAŠTALA SAM I PREVARE“: Sandra Afrika priznala na šta je sve spremna zbog muškarca i LJUBAVI

Pevačica Sandra Afrika otkrila je šta je sve radila zarad ljubavi, pa i priznala da je opraštala prevare svojim tadašnjim partnerima.

– Ja sam radila svašta. Čak i neke stvari koje smatram da nisu normalne u vezi. Između ostalog opraštala sam… i neverstva i druge stvari koje bi mi partner servirao. On je mogao pored mene da radi šta god želi i onda mi nikad nije bilo jasno u čemu je onda njihov problem, našalila se Sandra u emisiji „Magazin in“, pa dodala da joj ništa materijalno nije bitno u vezi.

– Ja sam umela da sa svojim momkom sednem u najobičniju birtiju, iako sebe smatram za poznatom i bitnom osobom i ne bih sebi dopuštala stvari koje su ispod mog nivoa… ali nikada nisam imala taj problem i kompleks. Meni je lepo i osećam se super u takvom ambijentu. Ipak, smatram da se to ne poštuje dovoljno kod muškaraca. Uvek će bolje proći ta neka koja će se folirati, tražiti skupa vina, skupe krpice… – rekla je pevačica.

ONA JE BOMBA! Sandra Afrika otkrila zbog čega muškarci nemaju hrabrost da joj priđu! (FOTO)

Inače, Sandra Afrika je nedavno priznala da previše daje sebe u ljubavi, ali i prijateljstvu.

– Dajem sebe maksimalno. Mislim da dajem i više nego što bi trebalo i to bi trebalo da promenim. Nebitno da li je ljubavna ili prijateljska veza, treba sebi da budeš na prvom mestu – izjavila je Sandra, pa otkrila da li je nekada prevarila partnera:

– Pa, nijednom. Kad malo bolje razmislim, tako je, ko se ljuti, ljuti.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter