Izvor: Alo.rs
24.09.2023 u 16:38
0

NEDA UKRADEN U 73. GODINI BRUTALNO IZGLEDA: Evo šta pevačica jede i kako joj uspeva da i dalje ima savršenu liniju!

Neda nema problem da se skine u kupaći kostim u 73. godini i da svojim brojim pratiocima na društvenim mrežama pokaže svoju figuri.

Pevačici Nedi Ukraden na doteranog liniji u osmoj deceniji života mogu da zavide i dosta mlađe pevačice. Ona je jednom prilikom istakla da o svojij ishrani jako vodi računa, ali pored toga i redovno trenira.

Kuvana jela, povrće, voće, maslinovo ulje, mediteranska hrana, na stolu Nede Ukraden gotovo da se nalaze sve namirnice koje su pune vitamina, a ujedno čine je sitom. Pevačica posegne i za kolačima i drugim jelima, ali već drugog dana vraća se u ravnotežu i zdrav režim, kako joj se ne bi dogodilo da naruši izgled kojem je toliko posvećena.

SVI STE ČULI ZA NJEGA: Napitak zahvaljujući kojem Neda Ukraden u 74. godini izgleda MAGIČNO

Neda nema problem da se skine u kupaći kostim u 73. godini i da svojim brojim pratiocima na društvenim mrežama pokaže svoju figuru, jer o njoj jako vodi računa, pa samim tim i ponosno šeta plažom i pravi fotke, koje kasnije objavljuje.

Iako javnost to nije primetila, pevačica se tokom pandemije koronavirusa ugojila nekoliko kilograma, a da bi vratila svoju kilažu pribegla je liposukcijskoj dijeti, kao i mnoge druge poznate ličnosti.

Kad je želela da smanji kilažu ishranu je bazirala na proteinima, a smanjila je ugljene hidrate.

Svaka četiri sata pila je zdrave šejkove, jela mnogo salate i meso.

Jelovnik Nede Ukraden

Doručak: Voćni smuti

Ručak: Šnicle i zelena salata

Večera: Potaž od brokolija

Trik savet: Ako osetite glad, popijte čašu vode ili čaj od đumbira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter