Izvor: Telegraf
24.11.2023 u 19:53
0

ON JE DAO SVE ZA MENE, BIO MI JE I OTAC I MAJKA: „Sandra Afrika iskreno o odnosu sa bivšim dečkom

Sandra je otkrila detalje odnosa sa menadžerom.

Pevačica Sandra Afrika čitavu deceniju je bila u emotivnom odnosu sa estradnim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom.

Oni su nakon raskida poslovnu saradnju nastavili, a osim muzike zajedno rade i na biznisu sa nekretninama.

Pevačica je otkrila da joj je on bio najveća podrška na samom početku karijere.

„JASNO JE ŠTA HOĆU, NISAM ZADOVOLJNA UDVARAČIMA“: Indi Aradinović nakon razvoda progovorila o privatnom životu

– Bukvalno nisam imala ni malo samopouzdanja. Počela sam jako mlada i mislim da je to i zbog toga, sticala sam ga vremenom kako sam odrastala. Dosta me je i ovaj posao ojačao. Sve sam primala k’ srcu srcu šta god da mi neko kaže, umelo je da me povredi. Dosta sam imala Mikišu koji me je gurao napred bili smo i poslovni i ljubavni partneri, ali nikada u tom odnosu nije isticao sebe. To se često dešava kada se prepliću ljubav i posao da ima tu takmičenja, ali to ne sme da bude i ja sam imala tu sreću. On je mene gurao, imala sam vetar u leđa i zato je to tako danas – objasnila je pevačica.

Kada je uplovila u estradne vode nije imala podršku porodice, pa pevačica ističe kako joj je Mikiša bio i otac i majka.

– Imala sam tada Mikišu menadžera koji mi je bukvalno bio i mama i tata i sve. Tada je on dao sve za mene i za naš posao i nekako onda nisam osećala da moji nisu prisutni, ne zameram im to. Oni ni danas ne vole javnu scenu, nikada se nisu snimali ni pričali za televiziju. Jednostavno ne vole i ja to poštujem, lepo je da čuvaju neku intimu njihovu – rekla je Sandra.

Podsetimo, poznato je da je, Mikiša pre veze sa Sandrom bio u vezi sa Slavicom Ćukteraš.

– Da, opšte poznato. Pre mene, kada je Mikiša bio klinac (smeh). Samo kad sam otišla iz tog Šapca, sve će da bude dobro! Šalu na stranu, to pitajte njega o tim devojkama, ja ne ulazim toliko u njegovu intimu – poručila je Sandra.

Dosta se spekulisalo o i njegovom odnosu sa Draganom Mitar, kojoj je navodno prošlog leta platio završnu operaciju nosa.

– Ne znam, nešto sam načula… Ako je on platio, onda mora da je nos mnogo dobar. On kada plati, kada to uradi, to mora da je mnogo dobro! Očigledno je bilo mnogo loše pre toga, sada je Mikiša to sredio i mora da bude dobro – rekla je pevačica, pa se dotakla i bivše zadrugarke Dalile Dragojević koja se letos baškarila na njegovoj, zapravo – zajedničkoj jahti njega i Sandre.

– Mi sve što imamo, to je zajedničko. Sve te neke leteće moraće da se pomire sa tim. Nemam vremena stvarno da pričam o tim turistima koji dolaze da se slikaju i odlaze kući – kroz osmeh je odbrusila Sandra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter