Izvor: Alo.rs
09.10.2023 u 13:03
0

ŠOK OGLAS NA INTERNETU: Dve karte za koncert Prijovićke PRODAJE ZA 10.000 EVRA!

S obzirom na to da se karte za koncert Aleksandre Prijović više ne mogu kupiti, pojavili su se razni oglasi, a jedan od njih je privukao veliku pažnju.

Pevačica Aleksandra Prijović nakon velikog uspeha u Beogradu gde je napunila tri Arene, zakazala je i četvrtu zagrebačku Arenu, a samo par dana kasnije hrvatski mediji objavili su da je i on rasprodat.

S obzirom na to da se karte više ne mogu kupiti, pojavili su se razni oglasi, a jedan od njih je privukao veliku pažnju.

HRVATSKI PEVAČ O KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: „Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe“

Naime, jedna osoba je ostavila oglas na jednom sajtu da prodaje karte za koncert Aleksandre Prijović, a za jednu kartu je cena paprena – čak 5.000 evra.

– Dve karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cena po ulaznici 5.000 evra. Generalno, idem na koncert, ovo je cena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam – napisao je muškarac u opisu oglasa.Podsetimo, nakon tri beogradske Arene, dva zakazana koncerta u hali Čair i četiri rasprodata u Areni Zagreb, Aleksandrini fanovi su na društvenim mrežama uputili pregršt čestitki na „zasluženom uspehu“, ali i napravili par šala na njen račun.
Inače, Aleksandra će u Zagrebu nastupati od 1. do 4 . decembra u sklopu turneje „Od istoka do zapada“.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter