Izvor: Alo.rs
09.10.2023 u 08:41
0

HRVATSKI PEVAČ O KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: „Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe“

Još jedna hrvatska zvezda dala je svoj sud o vrtoglavom uspehu Aleksandre Prijović.

Aleksandra Prijović nakon tri uspešna koncerta u beogradskoj Areni, najavila je i soj četvrti koncert u Zagrebu, da bi samo nekoliko dana kasnije hrvatski mediji javili da je i taj rasporodat.

Velika polemika se digla oko Prije u Hrvatskoj, i dok su neki pokušali da ospore njen uspeh, jedino joj je Jelena Rozga čestitala.

PRIJA ZAPEVALA KARLEUŠIN HIT I NAPRAVILA HAOS: Pevačica na nastupu ŠOKIRALA prisutne

Poznati muzičar Tonči Hulji sada se ovim povodom oglasio i dao svoj sud o fenomenu koji se zove Aleksandra Prijović.

– Rasprodaje i Dino Merlin… Mislim da će Aleksandra imati i petu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe – rekao je kratko Huljić.

Nakon tri beogradske Arene, dva zakazana koncerta u hali Čair i četiri rasprodata u Areni Zagreb, Aleksandrini fanovi su na društvenim mrežama uputili pregršt čestitki na „zasluženom uspehu“, ali i napravili nekoliko šala na njen račun.

„Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mesecu.. i to bi rasprodala“, napisao je jedan od Aleksandrinih pratilaca“, dok je drugi dodao da „nema Prije da se vrati iz Zagreba do Nove godine“, aludirajući da će pevačica zakazati i peti koncert.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter