Izvor: BLIC
23.12.2023 u 12:22
0

Prva reakcija kompozitora nakon SKANDALA sa Anom Nikolić: „Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom“

Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale, potukli su se ispred njegovog studija u Beogradu, prenose mediji.

Nije poznato zbog čega su se sukobili Ana i Rale, a očevici tvrde da je na licu mesta bio potpuni haos.

– Ana Nikolić i ja smo prijatelji više od 20 godina. I to je jedina istina – kaže na početku Rale i dodaje da su počeli tek nedavno da sarađuju:

– Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje. Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče koja je među nama samo umetnička – rekao je Rale.

Inače, Ana Nikolić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Raletom iz studija baš kada je nastao haos.

Podsetimo, kod njega u studiju se našla i pevačica Olja Bajrami, koja je svedočila neprijatnoj sceni.

Pevačica je u besu pretila i njemu i Olji, pa je koleginici poručivala: „Ošišaće te navijači!“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter