Izvor: Kurir
31.03.2024 u 22:02
0

„LAGALA SAM DA ČEKAM BEBU“ Ana Nikolić pecnula Rastu i sve ŠOKIRALA: „Usudio si se da pitaš da li je tvoje“

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su poslednjih par nedelja u žiži javnosti nakon što je pevačica objavila njihove privatne prepiske.

Od tada „rat“ među njima ne jenjava, a Ana često bivšeg supruga podbada preko svog Instagram profila. Tako je uradila i ovog puta.

Nikolićeva je na svom profilu podelila deo njen pesme „Nije mi do s*ksa“, a fanove je šokirao njen komentar.

Naime, Ana je napisala „Hvala“ i tagovala je Rastu, a reči pesme su sledeće:

Htela sam sa tobom ljubav, na zemlji i na nebu Da te zadržim, lagala sam i da čekam bebu Zbog tebe bih stvarno učinila sve I stvari koje ne postoje (Koje ne postoje) A ti si se ipak usudio da pitaš da l’ je tvoje.

Podsetimo, Nikolićeva se prošle godine žestoko obrušila obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter