Izvor: Kurir
31.03.2024 u 23:00
1

JELENA KARLEUŠA UDARILA NA MUŠKARCE! Uputila brutalnu poruku ženama: Svaka pati za nakaznim jadnikom

Pevačica Jelena Karleuša poznata je po svojim brutalnim izjavama koje često uzdrmaju javnost, što je i ovog puta uspela, kada je uputila brutalnu poruku ženama koje pate zbog muškaraca.

Jelena je na storiju objavila jaku poruku kojom je, sigurno, pružila podršku ženama koje „pate zbog nemarnosti svog izabranika“.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Kako je istakla, gotovo svaka žena koju poznaje pati za, „nakaznim jadnikom“.

– Svaka lepa devojka i žena koju znam pati za nekim nakaznim jadnikom.

– Mene interesuje šta ti gremlini piju za samopouzdanje – navela je ona.

Podsetimo, Jelena je prva javno uputila javnu podršku Dragani Mirković nakon što je saopštila da se posle 24 godine, razvodi od Tonija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JELENA KARLEUŠA UDARILA NA MUŠKARCE! Uputila brutalnu poruku ženama: Svaka pati za nakaznim jadnikom”

  1. Mislim da se radi o uloženom trudu oko kako ona naziva jadnika , što duži i veći trud više patnje , što se osoba pre osvesti da je ulagala ne samo u tu zajednicu već i usebe što znači ne samo u kako kaže Karleuša u jadnika biće bolje za nju . Osoba ima i veliki dobitak a to su deca , najvažnija stvar na svetu , pustite muškarce , oni su sebičniji od žena gledaju da još malo prožive što se može proživeti a tu ih je Bog nagradio , dosta bolje fizički izgledaju od žena u poznijim godinama , naravno ako se potrude oko sebe , ali to nije slučaj sa svim muškarcima . Jedino je pamet važna kod muškaraca i ona nikada ne zastareva, ne izlazi iz mode ali uz pamet mora da se ima još štošta što ih je majka naučila ako ih je naučila. Najvažnija je stvar kao i u svim ostalim odnosima , ne samo bračnim, je korektnost , poštovanje , iskrenost, sa tim osobinama mnogo je lakše sve preobroditi pa i te teške stvari . Zapamtite sve što vam utiče na zdravlje rešite se toga i to što pre , samo je pitanje da li vi sami sebi ugrožavate zdravlje svojim nezdravim osećanjima , emocijama .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter