Izvor: Telegraf
01.04.2024 u 08:21
0

OGLASILA SE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Manuela na Instagramu poslala podršku majci u njenim teškim trenucima

Pevačica Dragana Mirković razvodi se posle 24 godine braka od Tonija Bijelića, a sada se oglasila i njena ćerka Manuela.

Deca pevačice i biznismena se uopšte nisu oglašavala, a kako je Dragana i sama navela oni već izvesno vreme ne žive u dvorcu s njom. Manuela ne voli javno da se eksponira, a sada je na storiju objavila i zajedničku fotografiju sa majkom Draganom i postavila samo emorikon „srca“.

Dragana Mirković, Manuela Bijelić
FOTO: PRINTSCREEN

Dragana je objavila Manuelinu sliku i time se pohvalila.

Podsetimo, Dragana je apelovala putem Instagrama da se na istoj mreži već mesecima neko sa lažnog profila predstavlja kao njena ćerka.

– Već duže vreme jedna devojka se predstavlja kao moja ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima. Ovo je njen lažni Instagram i Facebook profil. Manuela ima zaključan profič i svaki drugi je lažan – napisala je Dragana Mirković i dodala:

– Ovo je krivično delo. – poručila je pevačica uz skrinšot profila i naznaku crvenim slovima „lažno!“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter