Izvor: Alo
19.04.2024 u 09:20
0

IZBRISAO GA IZ ŽIVOTA?! Nakon razvoda roditelja doneo je još jednu bitnu odluku

Marko još jednom pokazao da je uz majku

Nakon što je Dragana Mirković saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića, javnost prati svaki njihov korak.

Draganin i Tonijev sin, Marko, u nekoliko navrata pokazao je da je na strani majke.

Bijelić je otpratio oca sa društvene mreže Instagram, javno otkrio da je nakon razvoda on preuzeo vođenje Draganine karijere i uspešno pomaže majci oko nastupa, a sada je odlučio da otvori Tiktok profil.

SRAMNA SENKA BRAKA OLJE I KEBE: Četrdeset godina braka, zbog nje su se razveli

Ono što je svima privuklo pažnju jeste činjenica da je Marko na svakom svom snimku u pozadini objavio neku od Draganinih pesama koje prate njegov video.

Podsetimo, deca Dragane i Tonija, Marko i Manuela Bijelić, do razvoda živeli su odvojeni od roditelja u stanovima u Beču. Nakon kraha braka roditelja, naslednici su odlučili da se majci nađu u teškom trenutku te su se vratili u dvorac gde sada žive.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter