Izvor: helo magazin
17.04.2024 u 21:45
0

SRAMNA SENKA BRAKA OLJE I KEBE: Četrdeset godina braka, zbog nje su se razveli

Keba i Olja proslavili 40 godina braka

Kažu da ništa ne traje večno, pa ni ljubav. Svedoci smo da se zakletva „dok nas smrt ne rastavi” sve češće krši i da brakovi za koje smo verovali da su najstabilniji i najjači padaju na ozbiljnijim preprekama. Sezona estradnih razvoda je u punom jeku, međutim, ne prate svi trendove.

Karleuša je fantastična pevačica“ Sanja Vučić odala počast Jeleninom glasu, JK uzvratila kako samo dive umeju

 

Dragan Kojić Keba i njegova Olja poslavili su četiri decenije braka. Supruga popularnog pevača juče je na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju, uz koju je napisala „Naših 40 godina”.Na ludi kamen stali su davne 1984, dobili dvoje dece – sina Igora, fudbalskog menadžera, i ćerku Natašu, koja se bavi muzikom i već godinama živi u Sjedinjenim Državama.

Međutim, Keba ima i vanbračno dete, što dugo nije želeo da prizna.

Pre dvadesetak godina pojavila se žena po imenu Ljiljana Jevremović, koja je tvrdila da je upravo pevač otac njene ćerke Ine.Kada je Ljiljana zatražila veću alimentaciju, Keba je stavio tačku na brak sa Oljom i neposredno pre razvoda imovinu prepisao supruzi. Bilo je to 2013. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter