Izvor: happbsc
19.04.2024 u 16:22
0

UPRKOS NEDAĆAMA IZAŠLA SAM KAO POBEDNIK: Ljiljana Jevremović u velikoj životnoj ispovesti za HAPPYTV

Ljiljana Jevremović, koja je devedesetih i početkom dvehiljaditih bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji, a onda je karijera počela da joj stagnira nakon što je rodila vanbračnu ćerku Inu sa Draganom Kojićem Kebom, u velikoj ispovesti za emisiju Posle ručka govori o detaljima o jima do sada nije pričala u javnosti

Sa samo 24 godine ona je radila za najpopularnije domaće pevače, a već prva njena pesma bila je veliki hit – u pitanju su „Vetrovi tuge“ u izvođenju Dragane Mirković.

  • Ja sam jedno dete rođeno na Kosovu rasla u dva sela živelo u gradu. Živela u Smederevu lepo učilo onda došla u beograd završila fakultetni jednu godinu nisam izgubila bila sam super student kao aposlvent počela sam da pišem pesme.Usledila je jedna fantastična karijera tekstopisca, prva pesma mi je bila Vetrovi tuge  za Draganu Mirkovič, druga za Nina Udahni Duboko, treća Zorica Brunclik. Bila sam tada u vrhu estrade delila sam albume sa pokojnom Marinom Tucaković. Sticajem ljubavnih životnih okolnosti naletala na mnogo zgodnih momaka neženjenih uglavnom desilo se onda to da sam sticajem okolnosti upoznala jednog kaoo je rekao da je bio u procesu razvoda to je Drgan Kojić Keba onda je usledila moja veza sa njim. Imala sam dvadest devet godina. I ovaj dogodila se trudnoća. U četvrom mesecu trudnoće ja saznajem za jedan njegov porok preko koga nisam mogla da pređem i odlučujem da promenim stan brave telegone i sklonim se kaže Ljilajana.

On u tom trenutku plače ali 25 godina nije video svoje dete. uživo se nikada nisu videli.

  • Ja svoju karijeru tekstopisca prekidam, estrada se okreće njemu podrška je masovna. Ja nisam volela da se slikam i poznavala sam samo najbliže saradnike i oni su mi pružili podršku Dragana, Zorica Brunclik Nino pokjni, Rođa raičević koji me je i upoznao sa Draganom Kojićem. Oni su mi pružali podršku ali ovi ostali ne, novinari ne . Ja sam predstavljana kao neka koja se polakomila na njegovo bogatstvo i bukvalno počinje da živi paralena osoba a ja se fotografišem sa deteom jer je nestala celoupna dokumentacija da se Ina uopšet i rodila. bilo je i Pretnji u sudskim spisima postoji podatak da sam se sa obezbeđenjem pojavila na sudu. I kasnije sam se jednom čula sa njim i tada mi je rekao da on tu za mene. On se u međuvremenu cratio supruzi iako bi se odlučila da zbog tog njegovog poroka tada ne živim sa nim.

Ljilana je tužila i Kebu i državu kako bi ostvarila prava i ta prava je 2007 ostvarila na međunarodnoms udu u Strazburu. A izašla sam u štampu da bih zaštitila sebe i svoje dete. Takođe se zahvaljuje i advokatskoj kancelariji Fila za svu pruženu pomoć. Otac njene ćerke Dragan Kojić Keba nakon presude Evropskog suda za ljudska prava morao da isplati i zaostale alimentacije i kamatu za vanbračnu kćer.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter