Izvor: Republika
21.03.2024 u 09:48
0

HAOS NA PRIJINOM KONCERTU U KRAGUJEVCU: U jednom trenutku joj se slošilo…onda je ugledala NJEGA!

Aleksandra Prijović, u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", nastupila je u Kragujevcu u hali "Jezero". Zanimljivo je da je od porodice Živojinović došao da je podrži jedino Viktor, koji se našao u publici.

Nastavila je koncert, a na scenu je izvela Tropiko bend i zahvalila se frontmenu Saletu i momcima.

– Hvala vam mnogo što ste došlo, što ste pristali da dođete. Znam da vas publika voli gde god da dođete, a sigurna sam da ćete sad da napravite haos u Kragujevcu – rekla je Aleksandra.

Sale i ona su zajedno otpevali pesmu „Ne dam nikom ovu bol“, a publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Nakon ovoga, Prija je otišla da se presvuče, a onda nastavila da peva svoje najveće hitove. U jednom trenutku je pozvala na binu prijatelja i pevača Srećka Krečara, koga je videla u publici.

– Srećka znam otkad sam mala bila. Volela bih bar jednu pesmu zajedno da otpevamo, ako nije problem – rekla je Prija i nešto mu šapnula na uvo, a on je pristao.

– Dobro veče, Kragujevac. Hvala ti – rekao je Srećko, pa zajedno sa Prijom otpevao pesmu „Hej, otkad sam se rodio“.

Publika je još jednom raspametila Priju, koja je krenula da plače, iako je više puta ponovila da ne želi.

– Prijo, mi te volimo! Prijo, mi te volimo! – skandirali su iz publike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter