Izvor: bsc happy
02.04.2024 u 22:47
0

HARIS SE KAJE ZA SVE ŠTO JOJ JE POMOGAO: Ispovest pevača o bolnom raskidu

U porodičnom domu na Senjaku, nastala je prava drama kada je Melina Džinović došla u vilu, nakon čega je Haris Džinović pozvao policiju.

Melina i Haris su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, te je vest o razvodu šokirala sve. Par je emotivnu vezu započeo 2002. godine, iz braka su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a svoju ljubav krunisali su brakom 12 godina nakon zajedničkog života.

Haris je u emotivnom intervuju izjavio:

SREĆNA SAM ŠTO SAM IMALA OBA RODITELJA“:Tanja Savić o detinjstvu i odrastanju: Imala sam najbolju drugaricu…

 

Ni u jednom trenutku Vas nije pozvala da pričate?

– Ma ne, nikad. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja verujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite verni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovek. Meni je dovoljna bila jedna žena.

Kajete li se što možda nešto niste uradili?

– Ne, jer je druga strana bila nespremna i nevoljna da popriča. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se neko ne bori, šta će druga strana. Nije mi padalo napamet da je vučem za rukav.

Osećate li se iskorišćeno?

– Može to neko sa strane da kaže, ali možda mogu i ja, na izvestan način da. Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše bolela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”… To moraš i da pokažeš nekim delima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5000, da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen.

 

 

 

 

Nakon što je od strane RS, MUP, PS Savski venac dostavljena hitna mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter