Izvor: ALO
02.04.2024 u 22:57
1

OGLASILA SE ĐINA DŽINOVIĆ Nakon drame napustila porodični dom na Senjaku, a sada otkriveno i gde se nalazi

Nako drame koja se odigrala prethodne noćo, auto je sačekao Đinu i ona je izašla iz porodičnog doma i otišla u nepoznatom pravcu

Melina Džinović ponovo se našla u centru skandala kada je došla u vilu na Senjaku, nakon čega je Haris Džinović pozvao policiju.

Kako su domaći mediji preneli, u toku iste večeri, Đina je napustila porodični dom ju je neko sačekao ispred vile u kojoj se odigrala drama.

SVE JE BILO MIRNO, ONDA SE POJAVILA MELINA I NASTAO JE HAOS: Komšija o drami kod Džinovića, Izletela je BESNA kao furija

 

Harisova naslednica je izašla iz vile i ušla u automobil koji ju je sačekao isped. Đina se na Instagram storiju pohvalila snimkom na kojem je pokazala kosu, koju je danas sredila kod frizera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASILA SE ĐINA DŽINOVIĆ Nakon drame napustila porodični dom na Senjaku, a sada otkriveno i gde se nalazi”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter