Izvor: Blic.rs
11.12.2023 u 11:30
0

I DALJE NA VRHU: Miloš Biković najtraženiji glumac u Rusiji

Bioskopski fond Ruske Federacije otvorio je prošle nedelje konkurs za finansiranje domaće kinematografije.

Najveće producentske kuće predstavile su 46 novih filmskih projekata, a kao najtraženiji glumci za ruske blokbastere su Miloš Biković, Julija Peresild i Konstantin Habenski. Statisticki, njihovo ime pojavilo se najviše puta u željenoj podeli projekata koji su predstavljeni pred komisijom Ruskog Filmskog Fonda.

Miloš Biković već više od deset godina spada u najpopularnije glumce u Rusiji, a nakon ogromnog uspeha filma „Sluga“, koji je najgledaniji ruski film svih vremena, kao i svemirske drame „Izazov“, najveći broj producenata se utrkuje da ga angažuje u okvru svojih projekata.

MILOŠ BIKOVIĆ VERIO IVANU? Advokatica pokazala dijamantski prsten, odmah usledile čestitke (FOTO)

Kada je reč o žanrovima, producentske kuće su najavile snimanje čak 15 komedija, interesovanje vlada i za ratnim filmovima i savremenom fantastikom, a najmanje njih je zainteresovanjo za trilere. Dodatno, poslednjih godina se pokazalo da publika voli i filmove čija je radnja inspirisana bajkama folklornog sadržaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter