Izvor:
15.08.2023 u 17:19
0

ISKORIŠĆEN KAO INSTANT SUPA: Zdravko Čolić je sa pevačicom ABBE IMAO AFERU, uživali u brvnari uz sveće i kamin

Ipak, davne 1973. u Luksemburgu, gde je nastupao na „Pesmi Evrzoviziji“, i predstavio se pesmom „Gori vatra“, imao je kratku romansu sa pevačicom slavne grupe ABBA, Anifrid Lingstad.

„ŽALOSNO JE ŠTA RADE“: Bivša prijateljica isprozivala Megan Markl

Kako je nekoliko decenija nakon kratkotrajne romanse priznao, Čola se osećao „upotrebljenim poput instant-supe“.

yt/prinscreen

– Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pesmi Evrovizije, gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se ja nakon cele te trodnevne idile osetio upotrebljenim poput instant-supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se desi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani – pričao je on svojevremeno.

a danas je veliki hit!
yt/prinscreen

Ipak, Čola je nedavno u jednom intervju otkrio da nije bilo baš tako. Ma, to su muške finte! Ne može žena iskoristiti muškarca, uvek on iskoristi nju – izjavio je nedavno. Inače, Čola je bio u ljubavnoj aferi sa hrvatskom glumicom, a čak joj je posvetio pesmu.

Čolina prva ljubav bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Kako se pričalo tada, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ – zaključila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter