Izvor: BSC happy portal
15.08.2023 u 17:21
0

FUTURISTIČKI – VAMP STIL, LEDENI SEKSEPIL I PARALIŠUĆI STAJLING: Od Karleušinih MOĆNIH ČIZAMA zastaje dah! (VIDEO)

Muzička diva Jelena Karleuša posle jedanaest godina objavila je svoj 11. album, pod nazivom „Alpha“.

NE PRESTAJE DA INTRIGIRA: Pogledajte koga Karleuša MAZI u svom novom spotu (FOTO)

Njeni unukatni i futuristički stajlinzi oduševili su region, a novi video koji je objavila na Tik Toku paralisao je sve dame koje preferiraju vamp stil.

@jkmegadiva 😈😈😈 #jelenakarleusa ♬ Karma – Jelena Karleusa

 

– Jako radi Karlin bič! Evo da vam se po prvi put obratim od izlaska novog albuma. Hvala za rekordan stream, za rekordne preglede, milione komentara… Čitav koncept albuma, redom svih pesama i ovog videa koji će teško ikad iko na ovim prostorima u produkcijskom i idejnom smislu ispratiti, odmišljen je da pomeri granice domaće muzike i pravila šou biznisa na Balkanu. To se od mene i očekivalo – napisala je pevačica nakon objavljivala spektakularnog albuma.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter