Izvor: najžena
15.08.2023 u 17:47
0

Dženifer Lopez zapevala u restoranu u Italiji: Latino diva napravila atmosferu za pamćenje (VIDEO)

Dženifer Lopez zapevala u restoranu u Italiji i svima pružila sjajnu atmosferu za vreme svog odmora na ostrvu Kapri.

DŽENIFER LOPEZ OBJAVILA FOTKU POTPUNO GOLOG BENA AFLEKA: Glumac kao od majke rođen

Pevačica i glumica je otputovala na ostrvo Kapri kako bi se zasluženo odmorila i opustila. Međutim, Dženifer je ovoga puta uhvaćena u sasvim neobičnom izdanju u kom pevačica uživa u pesmi i igri na najneočekivaniji način.  Naime, pevačica se pojavila u Taverni Anema e Core u subotu uveče. Ona je zablistala u srebrnoj haljini sa šljokicama i sa razbarušeno skupljenom kosom. Na snimku koji je objavio vlasnik restorana pevačica uživa u pevanju i sa dairama u rukama, dok su gosti oduševljeno snimali i uživali u koncertu.

Pevačica uživa na odmoru, a to rado deli i na svom Instagram profilu. Ona je podelila snimak sa kratkom kompilacijom snimaka i videa. Ona blista u cvetnoj haljini na bretele koja ima strukturirano gornji deo nalik korsetu i lepršavom suknjom. U pozadini videa svira „Mambo Italiano“ Dina Martina, pevačica pokazuje pogled na more.

U opis snimka je samo stavila „Ravioli od špageta“, a njeno uživanje i oduševljenje se vidi.  U svakom slučaju, glumica uživa na odmoru i oduševaljava fanove svojim objavama. Osim toga, ona koristi priliku da reklamira i svoje piće „Delola“, što je činila nazdravljanjem u kratkim storijima. U svakom slučaju, pevačici ostaje da uživa, a nama da se divimo njenim autfitima i veselom duhu i predivnom pevanju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter