Izvor: ALO.RS
04.11.2023 u 20:26
0

ISPLIVAO KARLEUŠIN PRIVATNI SNIMAK: Pevačica pred kamerom u garderoberu pokazala previše! (VIDEO)

Pop diva Jelena Karleuša privlači pažnju gde god da se pojavi, svaki njen korak i oglašavanje na društvenim mrežama propraćeno je s velikom pažnjom i komentarima, a svetske javne ličnosti je često kopiraju kada su odevne kombinacije u pitanju, što nije čudno, s obzirom da važi za najbolje obučenu damu na našim prostorima.

Pažnju i publicitet svakako privlači, bilo da je pozitivan, bilo da je negativan. Na socijalnoj mreži Instagram je prilično aktivna, te svoje pratioce, ali i široke narodne mase u regionu obaveštava o svim novitetima iz svog života, fotka se, pozira, iznosi svoje stavove na razne političke, ekonomske, socijalne i društvene teme.

Otkako je izdala letos dva nova studijska albuma „Alfa“ i „Omega“ koji obaraju sve rekorde slušanosti i gledanosti na raznim striming platformama, ponovo je u samom centru medijske pažnje.

STOJA DOŽIVELA MORBIDNU SITUACIJU: Evo šta je jedna žena usred nastupa tražila od pevačice

Pored muzičke karijere duge gotovo 30 godina, istaknuta je i u svetu mode, jer sve što ona obuče nepogrešivo iznese. No, ovog puta je u svojoj ekstravagantnosti pokazala previše, te tako izazvala lavinu komentara zbog jednog detalja.

Ovog puta se možda malo i zaigrala kada je u želja za seksepilom i originalnošću, žargonski rečeno – izgorela.

U svom nadaleko poznatom garderoberu, prepunom skupe i brendirane obuće, odeće, aksesoara i raznih modnih detalja, usnimila se dok je pozirala i ogledala se u ogledalu. Na sebi je imala srebrni stilizovani brushalter od metala, metalne čizme duge sve do kukova, predimenzionirane naočare i ultra minijaturnu suknju. Upravo je ta suknja bila „krivac“ zbog kojeg su mnogi muškarci, pa i žene poludeli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter