Izvor: TELEGRAF
04.11.2023 u 18:32
0

STOJA DOŽIVELA MORBIDNU SITUACIJU: Evo šta je jedna žena usred nastupa tražila od pevačice

Izvesna Admira iz Brčkog dala je Stoji poveći papair na kojem je pisalo: “Molim te, pevaj mi na sahrani“

Pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja dobila je bizarnu ponudu za tezgu od Bosanke i to na nastupu u Nemačkoj.

Naime, na nastupu koji je održala u inostranstvu su se upravo te večeri dešvala razne zanimljive situacije.

Prvo, dok je Stoja pevala izašao je jedan muškarac da zaprosi svoju devojku, a onda se desila najmorbidnija stvar koja se vjerovatno još ni jednom pevaču nije dogodila u karijeri.

Izvesna Admira iz Brčkog dala je Stoji poveći papair na kojem je pisalo: “Molim te, pevaj mi na sahrani“.

Stoja je ostala zatečena, šokirana tom pisanom porukom, pa je čak kratko stala i s pesmom. Nakon što je završila prvi blok, u bekstejdžu je još bila šokirana.

KAO PRESLIKANI: Ovo je Velibor, mlađi brat Andrije Miloševića, sličnost sa glumcem je neverovatna (FOTO)

– Svašta sam doživljavala, proživljavala, videla tokom karijere, ali da me neko otvoreno moli da mu pevam na sahrani, za mene je to jako tužno i strašno – rekla je Stoja.

Ubrzo se u bekstejdžu pojavila i Amira i još jednom potvrdila ono što je napisala.

-Ja ovu ženu jednostavno volim, ma ona je moje božanstvo i zaista želim da mi peva na sahrani. Ja sam zdrava, ali eto ako umrem pre Stoje – rekla je Amira,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter