Izvor:
04.11.2023 u 18:41
0

JEZIV MOMENAT PRE SMRTI: Javnost šokirana snimkom na kome Metju Peri izgovara neverovatne reči

Predvideo svoju smrt

Ova scena, koja je ujedno i poslednja u kojoj se pojavljuje Peri, sada deluje prilično jezivo i na društvenim mrežama se mogu pročitati brojni komentari.

Krajnji zahtev obožavatelja serije „Prijatelji“ da se izbaci scena koja je, navodno, „predvidela“ smrt Metjua Perija, glumca poznatog po ulozi Čendlera Binga u ovoj popularnoj seriji, pokrenuo je brojne komentare na društvenim mrežama.

Kako je Peri preminuo u 54. godini, a njegovo telo pronađeno u đakuziju u njegovom domu u Los Anđelesu, javnost još uvek nema zvanične informacije o uzroku smrti. Međutim, nakon vesti o njegovoj smrti, na društvenim mrežama se proširila jedna scena iz pete epizode sedme sezone „Prijatelja“, koja je prvi put prikazana 2000. godine.

U spornoj sceni, Čendler i njegova verenica Monika Geler (Kortni Koks) poziraju za fotografije kojima će najaviti venčanje. Međutim, Čendleru je teško da se prirodno nasmeje, pa Monika pita: „Šta ti je s facom?“. On odgovara da bi fotografija trebalo da govori o njihovom venčanju, a ne da izgleda kao da je lokalna žena spasila utapajućeg kretena. Na to, fotograf počinje da se smeje, što Moniku iznervira, pa mu kaže: „Hej, nemoj da mu se smeješ! On je moj utapajući kreten.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter