Izvor: INFORMER
13.04.2024 u 14:06
0

SILVESTER STALONE POD ISTRAGOM: Glumac divljao na snimanju, vređao kolege i zahtevao: „Dovedite lepe, mlade devojke“

Čuveni glumac našao se pod istragom zbog uvredljivog ponašanja i omalovažavanja manje poznatih kolega na setu jedne televizijske serije.

Holivudska zvezda Silvester Stalone trenutno je pod istragom. Kako piše CNN Paramount istražuje navode da li je glumac koristio omalovažavao i vređao sporedne glumce na setu TV serije „Tulsa King“.

Studio istražuje tvrdnje koje su se prvo pojavile na društvenim mrežama u kojima je Stalone optužen da je neke glumce koji rade kao statisti na setu TV serije nazvao „ružnim“, „kantom sa mašću“ i „debelim tipom sa štapom“, tvrde izvori.

„Dovedite lepe mlade devojke da budu oko mene“, navodno je Stalone rekao direktoru ovog ostvarenja, prema tvrdnjama. Oba izvora produkcije rekla su CNN-u da nije podneta nikakva formalna pritužba protiv Stalonea ili direktora. Krejg Zisk, direktor i izvršni producent Tulsa Kinga, rekao je za TMZ da „takve uvrede nisu izrečene“.

Objave na društvenim mrežama sa detaljima o navodima izgleda da su nastale u Fejsbuk grupama o iskustvima glumaca na snimanju „The Tulsa King“, ali su postale javne kada je televizijska spisateljica Džuli Benson podelila navodne snimke ekrana na društvenoj mreži X.

 

KUSTURICA NAJAVIO NOVI FILM: Na scenariju radi već pet godina a snimaće ga u Rusiji
Iako ne radi na Tulsi King, Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statista u emisiji.

Benson je takođe izjavio da je agent za statistiku prestao da radi na emisiji, podelivši snimak ekrana e-pošte za koju se čini da je napisala agentkinja Rouz Lok.

– Dao sam ostavku zbog očigledno toksičnog okruženja u koje mi nije bilo prijatno da stavim sebe ili pozadinske umetnike – navodno je napisala Lok.

Stvar se sada istražuje kroz intervjue sa glumcima i ekipom dok se produkcija nastavlja, prema oba izvora upoznata sa trenutnom situacijom. Nedavno je počelo snimanje druge sezone „The Tulsa King“, a istraga ni na koji način ne menja planove snimanja, rekao je izvor.

Produkcijski izvor rekao je za CNN da se Paramount ponosi time što je „pošteno i poštovano radno mesto“. Drugi izvor, takođe upoznat sa istragom, rekao je da se stvar shvata ozbiljno kako bi se osiguralo da se svi osećaju bezbedno na poslu i srećni na snimanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter