Izvor: Kurir.rs
20.09.2023 u 19:20
0

IVANA JORDAN POKAZALA NOVOG DEČKA: Ovakvog frajera do sada nije šetala! (FOTO)

Od kada je 2016. godine stavila tačku na svoj brak sa Dušanom Antonijevićem, o svom emotivnom životu Ivana Jordan je dugo ćutala.

Sa sinom Vukom živela je povučeno u luksuznom stanu na Dedinju, puštajući da se ljubav u njen život neprimetno ušunja.

Iako je u početku tvrdila da je veze ne zanimaju, dečko Ivane Jordan razoružao ju je širokim osmehom i pevačica je ponovo zaljubljena.

Instagram printscreen

 

Romansu sa misterioznim, javnosti nepoznatim muškarcem, Ivana je potvrdila krajem prošle godine.

– Imam partnera, ali ne razmišljam o udaji, treba uživati u životu. On razume moj posao i nemamo problema, nije ljubomoran – rekla je tada za da bi samo nekoliko dana kasnije objavila i prve zajedničke fotografije.

Dečko Ivane Jordan prezgodan je muškarac, u čijem zagrljaju pevačica uživa, a poslednje fotografije sa letovanja u Grčkoj posebno su privukle pažnju njenih pratilaca, te je dobila kompliment da joj ljubav prija i da ona i njen partner savršeno pristaju jedan drugom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter