Izvor: Kurir.rs
20.09.2023 u 20:39
0

BEKVALČEVA NA LEČENJU OD BOLESTI ZAVISNOSTI: Potražila hitnu stručnu pomoć!

Nataša Bekvalac se već neko vreme leči od bolesti zavisnosti od nikotina!

Pevačica je odlučila da stane na put svom višegodišnjem poroku i da se podvrgne lečenju. Ovo nije prvi put da Nataša ostavlja cigarete, ali je prvi put da to radi uz pomoć stručnih lica.

Kako mediji saznaju, ona, i pored velike želje da ostavi cigarete, nije u tome uspela, pa je umesto klasičnih, nastavila da koristi elektronske.

– Nataša godinama pokušava da se izbori sa ovim porokom. Pre nekog vremena je uspela da ostavi klasične, a onda se „navukla“ na elektronske cigarete. Ona se hvalila tim svojim uspehom i na Instagramu, ali to nije dugo trajalo i nije uspela. Kada je shvatila da to ne može sama, rešila je da potraži pomoć stručnih lica i ode na lečenje. U sklopu terapije i borbe za zavisnošću, Nataša će razgovarati i s psihologom, a obaviće se i detaljne analize, kako bi se utvrdilo u čemu je koren njene višegodišnje borbe s nikotinom. Ovih dana joj je to prioritet. Uhvatila se ukoštac s tim problemom i rešila je da to istera do kraja – kaže sagovornik.

Podsetimo, Bekvalčeva, koja je i vlasnica hita „Nikotin“, pričala je u medijima o svojoj borbi s pušenjem.

– Pored borbe s kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, jeste borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru – priznala je Nataša, koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice.

Ona je tokom godina ovaj problem pokušala da reši i akupunkturom, kao i čitanjem knjige koja govori o najlakšim načinima za ostavljanje cigareta, ali očigledno nije imala preteranog uspeha.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter