Izvor: BSC Happy
20.09.2023 u 20:56
0

DOKAZ PRAVE LJUBAVI, POKAZAO KAKO SE VOLI ŽENA: Milanka i Bogoljub Karić proslavili njen rođendan i 50 godina braka!

Kada se slave rođendan supruge i godišnjica braka, a posebno 50 godina zajedničkog života, to je jedan izuzetno značajan dan u životu dvoje ljudi. Tako je bilo i sa Bogoljubom i Milankom Karić, koji su primer da brak sa puno razumevanja poštovanja i obostrane ljubavi može da traje decenijama. Tim povodom on je na svom fejsbuk profilu objavio post. Objavu je „ukrasio“ emotikonima sreće, srca, cveća, molitve. Svaka objava Bogoljuba Karića na društvenim mrežama izaziva orgomno interesovanje, ali ova je sve nadmašila.

Rodjena je ljubav mog života, Milanka , žena neverovatne snage ,puna ljubavi za svoju porodicu, prijatelje, žena ogromne energije i filigrantske duše. Milanka je znala da me u teškim trenucima koje život donosi ohrabri da idem dalje i da ostvarujem svoje snove. Posvećena našoj deci i poslovnim obavezama uvek se trudila da svoje znanje što više nadogradi novim učenjem i proširivanjem vidika o životu i njegovoj važnosti.

Moja Milanka je posebno posvećena humanitarnom radu kome je poklonila najveći deo svoje karijere, kao osnivač i predsednik Fondacije Braća Karić. Fondacija je postala i njena lična karta.

Prava ljubav nikada ne umire. Ona samo jača i kako vreme prolazi postaje sve iskrenija. Imam sreću da je takva žena, moja supruga, najveća ljubav u mom životu, bude moja podrška i inspiracija – moja Milanka.

Dok slavimo još jednu zajedničku godinu zastali smo za trenutak da se setimo svih srećnih uspomena koje smo stvorii zajedno i nastavljamo pokazivati svetu da prava ljubav postoji Neka svaki novi dan koji delimo bude lepši od onog prethodnog.

Mnoge smo snove do sad ostavrili u braku koji smo pre 50 godina sklopili. Mnoštvo ljubavi i radosti se među nama u ovih 50 godina održalo čistim i istinskim.

Milanka je majka naše četvoro dece, baka osmoro unučadi i gospodarica mog srca.

Hvala ti što si svojom ljubavlju, pažnjom i brigom uputila našu decu na pravi put, a uz moju podršku, stvorili smo prvenstveno čestite ljude od njih. Hvala ti za ljubav koju si mi pružila, što si mi uvek bila moj najveći i najiskreniji prijatelj, što je naš dom uvek odisao posebnom toplinom i mirom.

Moj verni sapatniče, Milanka ljubavi moja, želim da osmeh bude najlepši ukras tvog lica, da sreća i radost budu tvoje drugo ime, da nas naša neraskidiva veza i velika ljubav vode kroz život zajedno sa našom porodicom.

Reči su male da se opiše vreme u ljubavi koje smo proveli zajedno obogaćujući jedno drugo. Sigurno ništa na ovom svetu nije jače nego godine našeg zajedništva u braku.

Neka je Božije milosrđe uvek sa nama i budimo blagosloveni velikom ljubavlju.

Dragi naši,

Želimo da i vi sa vašom decom i unucima doživite sreću, da vas poštuju i vole onako kako nas Bog i vera uče i da ste i vi blaogosloveni velikom ljubavlju.

Srećan rođendan! Na mnogaja ljeta.

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter