Izvor:
22.02.2024 u 14:36
0

BOGOLJUB KARIĆ PORUČIO: Odgajali smo decu u duhu srpske tradicije i pravoslavne vere (VIDEO)

Bogoljub Karić uputio je poruku  svim našim ljudima, na osnovu iskustva koje je kako kaže stekao sa svojom porodicom putujući po svetu.

– Preko 5 decenija smo u poslu, kako u svojoj zemlji tako i širom sveta, deca su nam se radjala od Rusije, Kine, Arapskih Emirata, Kanade, Velike Britanije do Amerike i uz naporan rad smo ih odgajali u duhu srpske tradicije, pravoslavne vere i poštovanja prema svim dobrim ljudima.
Naši ljudi iz dijaspore su nas prepoznali kao jedne od njih, koji su kao i oni, nosili teret brige o egzistenciji porodice, neizvesnosti koju nosi rad i život u tudjini, kao veliki trud i znanje da bi smo bili konkurencija u tim savremenim i uspešnim ekonomijama i zemljama.
Upravo od naših sunarodnika iz dijaspore sam upitan da iznesem svoje mišljenje i prenesem svoje iskustvo o godinama provedenim u inostranstvu i načinu na koji smo živeli i radili.
Na osnovu mog primera mogu slobodno da kažem da je to specifična situacija zato što sam radio i radim u dve smene, a to je 120 godina iskustva i ovo je moja poruka vama…
Živi nam bili. Na mnogaja ljeta – poručio je on.

 

Celu poruku Bogoljuba Karića pogeldajte u videu ispod.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter