Izvor: Kurir
27.05.2024 u 12:00
0

„TA TEMA DUGO NIJE PRISUTNA U MOM ŽIVOTU“: Nataša Bekvalac otkrila sve o svom ljubavnom životu!

Nataša Bekvalac pored svojih pesama koje traju godinama, poznata je i po ljubavnom životu. Tri braka koja ima iza sebe večita su tema i inspiracija društvenih mreža i njene publike.

Pevačica se nakon razvoda od Danila Ikodinovića udavala još dva puta i to oba bezuspešno jer su se oba odnosa završila krahom.

Na estradnoj sceni važi za jednu od najduhovitijih javnih ličnosti, njene izjave se dugo prepričavaju, a neretko Nataša ume da se šali i na svoj račun, što je ponovo i uradila. Naime, na Instagramu je podelila rečenicu koja se pojavila na mrežama.

INCIDENT NA KONCERTU TANJE SAVIĆ: Celi klub uništen, policija odmah reagovala!

– Nataša Bekvalac duže bira pesme nego muža. Zato joj i traju duže nego brakovi. Samo lagano Bekvi – glasila je objava, a pevačica je potvrdila i napisala: „Definitivno istina“.

Podsetimo, Bekvalčeva je nedavno za Kurir govorila o muškarcima i svom ljubavnom životu.

– Ja ne znam šta više da pričam na tu temu. Ne bih da pravim od sebe ne daj Bože, da pomislite da sam u nekoj ulozi kao nezaštićena ili žrtva. Ali prosto baš dugo ta tema nije prisutna u mom životu. I nemam pojma šta bi trebao da ima, nemam pojma ni šta bi trebao da nema, nego puštam život da donese svoje. A ja jako verujem u život. Verujem da kada si osoba koja je dobra, koja je plemenita, koja radi dobre stvari, desi se da se dobre stvari nekako i dešavaju. A ne mora biti samo ta sfera. Mislim, život je spektar prelepih, božanstvenih tema, a to je samo jedna od temica koja uglavnom okupira žene. Ali ne žene kao ja. Mislim, ja sam otišla u malo drugu stranu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter