Izvor: KURIR.RS
15.05.2023 u 09:43
0

„JA SAM U JEDNOM TRENUTKU MU SKOČILA, SA OBE NOGE, CELOM TEŽINOM!“: Goca Tržan ispričala kako je „REŠILA“ navalentnog muškarca

Goca Tržan ispričala je kako je na jednom nastupu sa njenom bivšom grupom Tap 011 bila prinuđena da upotrebi silu.

– To je blo pre deset godina. Pevala sam na mikrofon sa stalkom i u publici su se našli neki seoski mangupi koji su stajali ispred bine. Jedan od njih je cimnuo stalak i mikrofon me je udario u zube. Spustila sam se i rekla mu: „Nemoj to da radiš, stvarno nema potrebe za tim“, ali on ja nastavio da se smeje i ponovo je cimao stalak, jedno dva puta.

– Ja često nosim visoke štikle, imala sam ih i tad. Kako su mu šake bile na bini, ja sam u jednom trenutku mu skočila, sa obe noge, celom težinom iz sve snage na prste i na dlanove. Ubrzo je nestao iz publike tako da sam ga rešila. To je što je radio je bilo ekstremno nekulturno i nevaspitano – rekla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter