Izvor: KURIR/GRAND
15.05.2023 u 09:20
0

SPAKOVALA KOFERE I DALA SEBI ODUŠKA! Pevačica bez trunke šminke pokazala kako uživa!

Pevačica Ivana Pavković rešila je da spakuje kofere i lepo vreme iskoristi za boravak na crnogorskom primorju.

 

Detalje putovanja, ali i luksuzni smeštaj u kome uživa pevačica je podelila sa pratiocima na popularnoj društvenoj mreži.

Ivana Pavković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Ivana je najpre na Instagram profilu podelila trenutke tokim leta, a zatim pokazala u kakvom luksuzu odmara tik uz more.

Ivana Pavković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Sunčano vreme pevačica je iskoristila da prošeta duž crnogorske rivijere, uživa u ispijanju kafe sa pogledom na more, te da šopinguje omiljene brendove.

Uz opis fotografije pevačica je nepisala:

Ivana Pavković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Moj dan – kratko je prokomentarisala pevačica.

Sudeći po njenom osmehu naslućujemo da je odlučila da uzme predah od obaveza i posveti se isključivo sebi što joj vidno prija. Pavkovićeva je ovog puta pokazala i besprekorno lice bez trunke šminke što se posebno svidelo njenim pratiocima.

Ivana već nekoliko godina uživa u braku i ljubavi sa kolegom Petrom Mitićem, a par se nedavno po treći put ostvario u ulozi roditelja. Oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a srećne porodične trenutke neretko dele sa patiocima preko sruštvenih mreža.

Tako je nedavno pevačica proslavila svoj 32. rođendan u najlepšem društvu uz tortu i vatromet čime se pohvalila na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter